vrijdag missie
Door: ottoenliesbeth
Blijf op de hoogte en volg liesbeth otto Marc Paul
29 Juli 2011 | Nederland, Aarle-Rixtel
Ik dacht 's avonds ruimen ze alles weer op en gaan de verkopers naar huis. Wat blijkt nu, zo'n kast is hun huis.In heel veel van die kasten liggen 's nachts mensen te slapen. Ook tegen de muren van de gebouwen van het met plastic overdekt straatje bij ons hotel liggen mensen te slapen. Om 23.30 staat er nog een half naakt jongetje van zo'n 10 jaar een paraplu te verkopen. Alles wat ze vinden of op een andere manier bemachtigen is voor hun geld.
Nou, loop daar maar eens doorheen naar je douche en zachte bedje nadat je je zojuist nog had zitten beklagen over de toch wel hoge bierprijs in dat café.
Morgen ga ik naar de supermarkt, ( Dit is natuurlijk niet zo'n supermarkt als bij ons, hier verkopen ze echt geen 8 verschillende soorten kattenbrokjes. (Wat natuurlijk ook bizar is) Ga ik een tas vullen met spullen waarvan ik denk dat ze die goed kunnen gebruiken. Ik weet heus wel dat ik de situatie hier niet kan veranderen maar als een moeder of een kind het hier voor een week wat gemakkelijker heeft kan ik dat natuurlijk niet nalaten. Drink ik wel een pilsje minder, hebben we gelijk een win win situatie. Missie van de mannen voor morgen (vandaag dus inmiddels) is de motoren te bemachtigen, mijn missie voor morgen een blijde doos scoren.
tot volgende verslagje X,
Lies
29 Juli 2011 - 10:29
Jeroen En Anke:
Voor ons is zo'n beschrijving al indrukwekkend, moet je nagaan hoe het voor jullie is; met je neus er bovenop (bijna 'in'). Veel succes met je blijde doos, moeder Theresa. Waarom verbaast deze aktie me niets ? Goei ding da ge bent ! -
29 Juli 2011 - 10:32
Jeroen En Anke:
Oja, je gebruiksaanwijzing van je camera is binnen... Ff brengen ? -
29 Juli 2011 - 10:39
Heidie:
Ik hoop van harte dat alle twee de missies lukken.
Liggen jullie al achter op schema?, of hadden jullie dit alles ingecalculeerd?
gr Heidie -
29 Juli 2011 - 19:38
Peter En Kitty:
Een paar dagen niet op de computer kunnen kijken maar nu als eerste naar jullie India avontuur. Wow, wat indrukwekkend om te lezen en te zien.Maar wat fijn dat we op deze manier ook hier weer even met beide benen op de grond kunnen staan. Door jullie ogen nog meer waarderen wat voor luxe leven wij hier hebben.Thanks!!!
Lieve Liesje, let je wel goed op jezelf en probeer je de dingen te relativeren ?
Hopelijk lezen we in jullie volgend verslag dat jullie kunnen gaan rijden. Nieuwe indrukken, nieuwe omgeving, nieuwe mensen. Even iets anders, skon feestje gehad van ons Moniqueske. We hebben een borrel op haar en op jullie gedronken. Het cadeautje viel in smaak. (dus niet alles weggeven, heb nl nog 10 euro te goed)
Nou tot snel kijk goed uit en geniet !!!!
Dikke kus.