Soms zit het tegen...
Door: ottoenliesbeth
Blijf op de hoogte en volg liesbeth otto Marc Paul
04 September 2011 | Pakistan, Islamabad
De reden dat we nog steeds op de onderdelen wachten is gewoon domme pech. We kregen pech op het moment dat de Ramadan bijna ten einde was. Daarna hebben islamitische landen een vakantie (suikerfeest). Toen onze onderdelen in Dubai waren (tussen)geland op donderdag 1 september, bleven deze daar steken tot na de vakantie. We hopen dat dit betekent dat ze morgen weer doorgevlogen worden naar Karachi. Tsja, je hebt het maar te accepteren.
Inmiddels een prima relatie opgebouwd met de restaurant eigenaar waar we dagelijks met een politiewagen heengereden worden. Deze man begint steeds breder te lachen elke dag dat we er aan komen.
We wagen morgen nog eens een poging om een uitstapje te maken naar de Bongh moskee hier vlakbij; als de politie het veilig genoeg vindt mag dit. Vandaag, op zondag als iedereen vrij heeft, vonden ze dat te riskant.
04 September 2011 - 15:22
Jeroen En Anke:
Nou Otto (en andere mannen), zo trek je de wijde wereld in om je heerlijk vogelvrij te bewegen en zo zit je als een vogeltje opgesloten in een kooitje wat telkens dezelfde rondjes vliegt. Maar ik begrijp dat het stokje niet echt slecht zit, dat er buiten het kooitje genoeg te zien is, dat het zaadbakje (nee grapjas, daar bedoel ik natuurlijk gewoon het eten mee) af en toe bijgevuld wordt en dat de sleutel om het deurtje te openen om weer uit te kunnen vliegen steeds dichterbij komt. Succes met jullie geduld en vriendjes maken. En zodra de stalen ros weer ok is: gas op die lollie ! Vele groetjes vanuit Gemert. -
04 September 2011 - 19:38
Jantine:
Tja ... maak er maar wat van daar, de foto's zijn in ieder geval weer geweldig
liefs Jantine
04 September 2011 - 21:02
Rutger:
Dat is balen zeg, hopelijk komen jullie onderdelen morgen binnen en kan het sleutelen beginnen.
Gaan jullie daarna in een ruk door naar Quetta? -
05 September 2011 - 07:55
Lakri:
Nu bestaat het leven voornamelijk uit wachten, maar wachten in je vakantie telt 3x zo zwaar. Succes!