vrijdag missie
Door: ottoenliesbeth
Blijf op de hoogte en volg liesbeth otto Marc Paul
29 Juli 2011 | Nederland, Aarle-Rixtel
Ik dacht s'avonds ruimen ze alles weer op en gaan de verkopers naar huis. Wat blijkt nu, zo'n kast is hun huis.In heel veel van die kasten liggen s'nachts mensen te slapen. Ook tegen de muren van de gebouwen van het met plastic overdekt straatje bij ons hotel liggen mensen te slapen. Om 23.30 staat er nog een half naakt jongentje van zo'n 10 jaar een paraplu te verkopen. Alles wat ze vinden of op een andere manier bemachtigen is voor hun geld.
Nou, loop daar maar eens doorheen naar je douche en zachte bedje nadat je je zojuist nog had zitten beklagen over de toch wel hoge bierprijs in dat cafe.
Morgen ga ik naar de supermarkt, ( Dit is natuurlijk niet zo'n supermarkt als bij ons, hier verkopen ze echt geen 8 verschillende soorten kattenbrokjes. (Wat natuurlijk ook bizar is) Ga ik een tas vullen met spullen waarvan ik denk dat ze die goed kunnen gebruiken. Ik weet heus wel dat ik de situatie hier niet kan veranderen maar als een moeder of een kind het hier voor een week wat gemakkelijker heeft kan ik dat natuurlijk niet nalaten. Drink ik wel een pilsje minder, hebben we gelijk een win win situatie. Missie van de mannen voor morgen (vandaag dus inmiddels) is de motoren te bemachtigen, mijn missie voor morgen een blijde doos scooren.
tot volgende verslagje X,
Lies
29 Juli 2011 - 09:21
Lakri:
"Een betere wereld, begin(t) bij jezelf"
Jij bent daar in ieder geval al goed mee bezig! Hopelijk worden de motoren gevonden, over de blijde doos maak ik me minder zorgen, haha.
31 Juli 2011 - 15:31
Gerrit Fixet:
Je zal nog vaak je ogen moeten sluiten voor wat er in de grote wereld gebeurt, maar probeer toch maar iets moois van zo'n reis te maken het is helaas niet anders.
Groeten gerrit