Geen nieuws goed nieuws
Door: ottoenliesbeth
Blijf op de hoogte en volg liesbeth otto Marc Paul
04 Augustus 2011 | Nederland, Aarle-Rixtel
Als het weer een paar dagen duurt voor wij ons melden niks aan de hand, gewoon geen tijd of mogelijkheid. Foto's uploaden is niet gemakkelijk kijk daarom op http://picasaweb.google.com/2enfields1triumph
Lieve groetjes, Mij
04 Augustus 2011 - 19:18
Bart:
Hoi Liesbeth, Otto ,Paul & Marc,
Geen nieuws goed nieuws daar ging ik wel vanuit. Anders hadden we wel een berichtje met nog meer wachten en missies in Mumbai gehad. Maar zodra jullie op weg zijn gegaan lijkt het wel of jullie alle gebeurtenissen van de hele trip in een week proberen te proppen. Misschien toch wat meer van die heiligen op de motor plakken. Goed te horen dat improvisatie en hulpvaardigheid nog hoog in het vaandel staat in India.
Ik wens jullie een behouden en gezonde voortzetting van de reis.
Groet Bart.
Ps. Mooie foto’s en regen hebben we hier ook ( maar vast niet zoveel als jullie :-)
04 Augustus 2011 - 21:12
Jolanda 'van Marc' :
Marc, ik laat privereacties achter op de blog '2enfields1triumph'. Zie aldaar.
Liesbeth, je schrijft heel leuk. Je kijkt net zo tegen India aan als ik, ik had het niet beter kunnen beschrijven. Ik lees wel wanneer je terugvliegt en neem dan contact met je op. -
05 Augustus 2011 - 07:33
Peter En Kitty:
Hoi Otto, Liesbeth en de jongens.
Wat een geweldige verhalen weer. Van hieruit is het niet voor te stellen wat jullie allemaal mee maken. Spannend zeg !!!! Tussen je mooie regels door, denk ik toch te lezen dat jullie erg genieten van alles wat er te zien en te beleven is.
Ik(Kitty) sta nu klaar om naar het ziekenhuis te gaan , heb even dus geen kans om jullie te volgen. Maar des te meer kijk ik uit naar de rest van de reisverslagen.
Kijk goed uit en pas goed op jezelf en elkaar.
Dikke kus x -
05 Augustus 2011 - 12:36
Mam.:
nu je echt aan rijden bent is het moelijker om je te volgen. de fotos en verslagen zijn geweldig india lijkt een bizonder land en voor jullie een land om te improvisere en met niets toch iets te maken geniet nog verder van de grote reis zonder ongelukjes.ik mis jullie en de stem van (hai met je dochter) vooral. liefs mam xx -
06 Augustus 2011 - 16:19
Dorothe:
Wat een engelengeduld hebben jullie moeten hebben! Nu dan toch echt op weg naar weer nieuwe plaatsen. Is er nog wel plek voor nieuwe indrukken ? Je beschrijft het allemaal zo levensecht Liesbeth! Hopen dat er een goede "engelbewaarder" met jullie meerijdt.
Groeten, Dorothe -
08 Augustus 2011 - 07:44
Jantine:
Hai Daar...
Zelf net terug van vakantie en lees nu pas de verslagen. Veel aan jullie gedacht de afgelopen twee weken.
Verhalen zijn leuk om te lezen en de foto's prachtig!
Veel lieve groetjes...
Jantine -
08 Augustus 2011 - 09:55
Jolanda:
wat een OK waar marc is behandeld,
of was dat de EHBO van het ziekenhuis? nog veel plezier daar!!
gr jolanda 'van lies' .(sorry jolanda 'van marc' ik wist niet dat er nog een jolanda volger was) -
09 Augustus 2011 - 06:15
Lakri:
En dan maken wij ons hier zorgen over het Maasstad ziekenhuis!! Die tetanus spuit (neem ik aan) is geen overbodige luxe (foto's 35-42 van Jaipur).