"Back on the road"?
Door: ottoenliesbeth
Blijf op de hoogte en volg liesbeth otto Marc Paul
07 September 2011 | India, New Delhi
De laatste dagen in Sadiq Abad waren beter, we kregen meer vrijheid en konden met één agent gewoon de stad in gaan. Daarbij ontmoeten we zeer gastvrije Pakistani. Meerdere keren werd ons te kennen gegeven dat een aankoop een gift was omdat wij hun gasten waren, zo ook bij het avond eten. We ontmoeten steeds meer bekenden op straat, het lijkt net een dorp waar iedereen elkaar kent en waar wij langzamerhand deel van uitmaken: tijd om door te trekken dus.
Advies aan de reizende Rutger en vrouw/vriendin die binnenkort de andere kant op vertrekt: neem een Visa creditcard mee, want ons is het tot op heden nog niet gelukt geld te halen met Mastercard en Maestro (onze contante euro's bewaren we zoveel mogelijk voor Iran waar ze helemaal geen creditcard accepteren). Visa wordt in elk geval geaccepteerd door de HBL bank.
Volgende bericht uit een andere plaats???
07 September 2011 - 11:04
Liesbeth:
(Otto)
GODSAMME WAT MIS IK JE!!!
En wat gaat het nog lang duren als ik zo de kaart bekijk. Nog ruim 2000 kilometer naar Iran.
Blijf genieten, maar probeer toch een beetje snel weer thuis te komen.
Marc en Paul groetjes van mij.
12 September 2011 - 20:50
Peter Paul Berden:
Hoi Otto,
Eens door de fotos gebladerd. Ziet er wel heel gaaf uit voor iemand die van sleutelen houdt !!
Veel plezier met de mannen tijdens de volgende kilometers.